Cosmetisch huisarts:

Titus Wesselius

Titus Wesselius

Hallo, mijn naam is Titus Wesselius en ik sta als cosmetisch huisarts aan het roer van Kliniek Wesselius. Ik heb geneeskunde gestudeerd in Groningen en deed tijdens deze periode wetenschappelijk onderzoek in Basel, Zwitserland. Na het behalen van mijn artsenexamen heb ik een jaar gewerkt als arts op de eerste hulp en in de kliniek van het ziekenhuis Nij Smellinghe te Drachten. Daarna heb ik twee jaar gewerkt op de afdeling chirurgie van het Universitair Medisch Centrum Groningen en heb ik vervolgens mijn huisartsenopleiding voltooid in Somerset, Engeland.

Sinds 1998 werk ik fulltime als huisarts in Harlingen bij praktijk Op Koers en ben ik sinds 2005 erkend huisartsenopleider aan het UMCG. Tijdens mijn chirurgische vooropleiding heb ik veel ervaring opgedaan. Deze heb ik gebruikt om cosmetische en medisch noodzakelijke kleine chirurgische ingrepen zo veel mogelijk zelf te doen. Door me verder te bekwamen, middels gevolgde opleidingen, kan ik sinds 2016 ook bovenooglidcorrecties aanbieden.

De ziektekostenverzekeraars erkennen verscheidene door mij gedane kleine chirurgische verrichtingen, voor zowel mijn eigen patiënten en patiënten van andere huisartsen.

U bent van harte welkom voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek in mijn praktijk op het ziekenhuisterrein van het MCL te Harlingen. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Ik hoop u te zien bij Kliniek Wesselius!

 

Met vriendelijke groet,

Titus

Team Wesselius