Moedervlek verwijderen

Stoort u zich aan een moedervlek in bijvoorbeeld uw gezicht? Wilt u een moedervlek laten verwijderen, maar wel een zo’n mooi mogelijk eindresultaat? Het verwijderen van moedervlekken valt onder de kleine chirurgische handelingen die cosmetisch huisarts Titus Wesselius voor u kan uitvoeren. Maak hier een afspraak bij de kliniek in  Harlingen of klik hier voor een gratis telefonisch consult.

Moedervlek verwijderen

Wat zijn moedervlekken?

Moedervlekken zijn licht of donkergekleurde vlekjes of verdikkingen op de huid die bij iedereen voorkomen in verschillende maten en soorten. De hoeveelheid pigment die zich ophoopt bepaalt de kleur van de moedervlek. Meestal zijn moedervlekken onschuldig. Er is echter altijd een mogelijkheid dat het zich ontwikkelt tot een melanoom. Dit is een agressief type huidkanker. Deze kans is heel klein, maar wanneer een moedervlek er verdacht uitziet of pijnlijk is dan moet deze goed onderzocht worden.

Behandelingsprocedure van het verwijderen van moedervlekken

Als moedervlekken hinderlijk, pijnlijk of cosmetisch storend zijn is het gelukkig mogelijk om de moedervlek te laten verwijderen onder lokale verdoving. Hierbij snijdt de cosmetisch huisarts de moedervlek weg. Na herstel van de huid kan er een klein litteken voor in de plaats komen.

Prijs moedervlek verwijderen

In de meeste gevallen worden dit soort kleine chirurgische handelingen door de zorgverzekeraar vergoed. Alleen wanneer het om een puur cosmetische ingreep gaat, kunnen er kosten aan verbonden zijn. Neem contact met ons op om deze kosten en de procedure te bespreken.

Plan een afspraak

Maak direct een afspraak via het aanmeldformulier hiernaast. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of neem contact op via 0517 – 417 235 of info@kliniekwesselius.nl

Plan een afspraak