Likdoorns verwijderen

Wilt u uw likdoorn laten verwijderen? Een likdoorn begint vaak onschuldig en kan in de meeste gevallen verwijdert worden met een likdoornpleister van de drogist. Echter, in sommige gevallen vraagt het verwijderen ervan om een kleine chirurgische ingreep. Klik hier voor het maken van een afspraak en hier voor het aanvragen van een telefonisch consult.

Wat is een likdoorn?

Een likdoorn is een eeltplek die naar binnen groeit en daar verhardt tot een hoornachtig stukje, meestal vaalgeel van kleur. Het is ongeveer vijf tot acht millimeter groot. In het midden van een likdoorn zit een verdikte hoorn die zich in trechtervorm uitstrekt tot in de diepere lagen van de huid en pijn veroorzaakt wanneer erop wordt gedrukt. Een kleine likdoorn is vaak alleen ongemakkelijk tijdens het lopen. Grotere likdoorns daarentegen kunnen zeer pijnlijk zijn.

Behandeling van een likdoorn

Als de likdoorn pijnlijk is kan de huisarts de eeltpit verwijderen met een mesje. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving.

Prijs likdoorn verwijderen

In de meeste gevallen worden dit soort kleine chirurgische handelingen door de zorgverzekeraar vergoed. Neem contact met ons op om deze kosten en de procedure te bespreken.

Plan een afspraak

Maak direct een afspraak via het aanmeldformulier hiernaast. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Of neem contact op via 0517 – 417 235 of info@kliniekwesselius.nl

Plan een afspraak