Aambeien verwijderen

Het hebben van aambeien is erg vervelend en vraagt om de juiste behandeling. In de meeste gevallen trekt de aambei vanzelf weg binnen een paar dagen of kan de zwelling verkleind worden door middel van aambeienzalf. In sommige gevallen moeten de aambeien verwijderd worden door een chirurg. Klik hier voor het aanvragen van een gratis telefonisch consult en hier voor het maken van een afspraak.

Wat zijn aambeien?

Aambeien zijn uitstulpingen aan de binnenkant van de anus. Een aambei kan ontstaan door hoge druk rond de anus, bijvoorbeeld door persen, en kan soms bloedverlies bij de ontlasting geven. Aambeien kunnen ook huidflapjes rond de anus achterlaten. Dit geeft vaak problemen met hygiëne. Aambeien kunnen erg vervelend en pijnlijk zijn. In de meeste gevallen trekt de zwelling vanzelf weg, maar in sommige gevallen moet het door een cosmetisch arts verwijderd worden.

Behandeling van aambeien

Er zijn verschillende methoden voor het verwijderen van aambeien welke afhankelijk zijn van de grootte en de plek. In overleg met de patiënt zal de afweging gemaakt worden waarna, uiteraard na verdoving, de behandeling zal plaatsvinden.

Prijs aambeien verwijderen

In de meeste gevallen worden dit soort kleine chirurgische handelingen door de zorgverzekeraar vergoed. Neem contact met ons op om deze kosten en de procedure te bespreken.

Plan een afspraak

Maak direct een afspraak via het aanmeldformulier hiernaast. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of neem contact op via 0517 – 417 235 of info@kliniekwesselius.nl

Plan een afspraak