Kleine chirurgische handelingen

Wilt u graag een moedervlek laten verwijderen? Of heeft u last van een cyste of ouderdomswratten? Bij kliniek Wesselius in Harlingen bent u aan het juiste adres voor een snelle en vakkundige ingreep, waarbij we altijd streven naar een zo’n mooi mogelijk resultaat.

Kleine chirurgische behandelingen

Ouderdomswratten verwijderen

Heeft u last van ouderdomswratten en wilt u ze graag laten verwijderen? Cosmetisch huisarts Titus Wesselius verricht deze kleine chirurgische handeling in zijn praktijk in Harlingen.

Moedervlek verwijderen

Stoort u zich aan een moedervlek in bijvoorbeeld uw gezicht? Wilt u een moedervlek laten verwijderen, maar wel een zo’n mooi mogelijk eindresultaat? Wees welkom bij Kliniek Wesselius.

Cyste verwijderen

Wilt u een cyste laten verwijderen? Een talgkliercyste, ook wel atheroom genoemd, is volledig onschuldig maar verdwijnt veelal niet vanzelf. Heeft u een cyste waar u last van heeft of waar u zich op cosmetisch gebied aan stoort? Wacht dan niet langer en maak direct een afspraak. 

Ingegroeide teennagel verwijderen

Een ingegroeide teennagel kan erg pijnlijk en vervelend zijn. De behandeling hiervoor omvat het losmaken en verwijderen van de ingegroeide teennagel en kan door cosmetisch huisarts Titus Wesselius uitgevoerd worden. Een snelle en effectieve benadeling van uw ingegroeide teennagel. 

Aambeien verwijderen

Het hebben van aambeien is erg vervelend en vraagt om de juiste behandeling. In de meeste gevallen trekt de aambei vanzelf weg binnen een paar dagen of kan de zwelling verkleint worden door middel van aambeienzalf. In sommige gevallen moeten de aambeien verwijderd worden door een chirurg. Neem contact met ons op om de mogelijke behandeling te bespreken. 

Vetbultjes verwijderen (lipomen)

Heeft u een vetbultje (lipoom) welke pijnlijk is of cosmetisch storend? Wij verwijderen vetbultjes doeltreffend en streven altijd naar het mooiste resultaat. Ook hiervoor bent u bij Kliniek Wesselius in Harlingen aan het juiste adres.

Likdoorns verwijderen

Wilt u uw likdoorn laten verwijderen? Een likdoorn begint vaak onschuldig en kan in de meeste gevallen verwijderd worden met een likdoornpleister van de drogist. Echter, in sommige gevallen vraagt het verwijderen ervan om meer. Neem contact met ons op om de mogelijke behandeling te bespreken. 

Steelwratjes verwijderen

Wilt u graag uw steelwratjes, ook wel fibromen genoemd, laten verwijderen? Maak dan een afspraak bij cosmetisch huisarts Titus Wesselius voor een snel en optimaal resultaat.

Vetophopingen op en rondom de oogleden behandelen

Een vetophoping op en rondom de oogleden kan cosmetisch erg storend zijn. Gelukkig valt dit goed te behandelen door een cosmetisch huisarts. Voor het behandelen van xanthelasma palpebrare, de medische term voor de vetophoping op het ooglid, kunt u terecht bij Kliniek Wesselius in Harlingen.

Hagelkorreltje (chalazion) verwijderen

Heeft u last van een hagelkorreltje op uw ooglid? Dit kan erg vervelend en cosmetisch hinderlijk zijn. Gelukkig kan het snel en effectief verwijderd worden als onderdeel van de kleine chirurgische handelingen die cosmetisch huisarts Wesselius aanbiedt.