Reviews

Het eindresultaat van een bovenooglidcorrectie? Lees hier een aantal reviews van patiënten bij Kliniek Wesselius in Harlingen.

"In december 2019 een ooglidcorrectie gehad vanwege vermoeidheidsklachten en hoofdpijn. Snel een afspraak kunnen maken voor een intake gesprek en de operatie zelf. Wat fijn zo dicht bij huis. Tijdens het intake gesprek een erg duidelijke uitleg gekregen, wat er tijdens de operatie gaat gebeuren en er na. Ook tijdens de operatie bij iedere stap een duidelijke uitleg. Een professionele ruimte waar hygiëne voorop staat en fijne deskundige assistente. Dit alles zorgde voor een ontspannen ingreep voor mij. Na de tijd het 06-nummer meegekregen wat een fijn en zeker gevoel geeft. Maar ook een tasje met o.a een koelbril voor de juiste nabehandeling. Spoedig herstel en weinig last. Dit viel mij erg mee. Het vermoeide gevoel is weg en geen hoofdpijn meer."

Vrouw 31 jaar

"Een ooglid correctie laten doen is spannend maar geen overbodige luxe. Titus Wesselius is heel kundig en een fijne arts. Hij legt van tevoren precies uit wat hij gaat doen. Operatie is zeer goed gegaan, geen rare blauwe plekken en na een dag zag je al hoe mooi het was geworden. Zeer blij met het resultaat."

Vrouw 59 jaar

"Via via ben ik bij dr. Titus Wesselius terecht gekomen. De afspraak voor het voorgesprek was snel gemaakt en tijdens dit gesprek heeft hij uitgebreid de tijd genomen om alles uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden. 
Tijdens de ooglidcorrectie vertelde hij rustig bij iedere stap wat hij ging doen; heel fijn. Zowel hij als de assistente waren zeer professioneel en ook de nazorg was goed geregeld. Dr. Wesselius is een vakkundige, betrokken, toegankelijke arts die ik ten zeerste kan aanbevelen. Ik ben uiterst tevreden over het resultaat!"

Vrouw 51 jaar

"Ik kan Dokter Wesselius van harte aanbevelen. Zijn rustige manier van uitleggen hoe de ingreep plaats gaat vinden getuigd van het echt goed willen doen. Ook tijdens de ooglidcorrectie geeft zijn optreden veel vertrouwen. Zelfs zoveel dat ik mij volkomen op mijn gemak voelde en tijdens de ingreep in slaap viel. Bovenstaande zegt iets over hoe Titus, Dokter Wesselius, is. Maar ook over de ingreep ben ik zeer positief. Ik hoor minder vaak “is er wat” en voel mij minder vermoeid. Ook heb ik minder hoofdpijn, dit kan toeval zijn maar ik vermoed dat het met elkaar te maken heeft. Kortom: een fijne ervaring en erg blij met de ooglidcorrectie en de zorgvuldigheid voor, tijdens en na de ingreep."

Man 45 jaar