Ingegroeide teennagel verwijderen

Een ingegroeide teennagel kan erg pijnlijk en vervelend zijn. De behandeling hiervoor omvat het losmaken en verwijderen van de ingegroeide teennagel en kan door een cosmetisch huisarts uitgevoerd worden. Een snelle en effectieve benadeling van uw ingegroeide teennagel. Hier leest u meer over het ontstaan ervan en hoe de behandeling in zijn werk gaat. Wilt u een afspraak maken, klik dan hier. Voor het aanvragen van een gratis telefonisch consult kunt u hier klikken.

Ingegroeide teennagel verwijderen

Wat is een ingegroeide teennagel?

Een ingegroeide teennagel komt vaak door het afbrokkelen of verkeerd knippen van de teennagel waardoor de nagelhoek gaat ingroeien. Hierdoor ontstaat vaak een ontstekingsreactie dat soms met ‘wild vlees’ gepaard kan gaat. Het verwijderen van de ingegroeide teennagel kan de oplossing zijn.

Behandeling van een ingegroeide teennagel

De ingreep wordt onder lokale verdoving uitgevoerd. Hierna voelt u helemaal niets meer van de ingreep. De verdovingsprikken worden aan de basis van de teen geplaatst. Hierna wordt de teen gedesinfecteerd. De arts snijdt een driehoekje van de teennagel en het nagelbed af. Dit heet een wigexcisie. Soms wordt met een etsende vloeistof de nagelbasis aangestipt om herhaling van het ingroeien te voorkomen.

Prijs ingegroeide teennagel verwijderen

In de meeste gevallen worden dit soort kleine chirurgische handelingen door de zorgverzekeraar vergoed. Neem contact met ons op om deze kosten en de procedure te bespreken.

Plan een afspraak

Maak direct een afspraak via het aanmeldformulier hiernaast. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of neem contact op via 0517 – 417 235 of info@kliniekwesselius.nl

Plan een afspraak